Menu Sluiten

Dit jaar twee roze pluimen

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van COC Kennemerland op 25 mei werden twee bijzondere vrijwilligers gehuldigd. Normaalgesproken deelt het bestuur één roze pluim uit aan een vrijwilliger die het verdient extra in het zonnetje te worden gezet, dit jaar was de keuze te moeilijk.

De eerste Roze Pluim ging naar Paola Prins. Paola is sinds jaar en dag coördinator van de voorlichtingsgroep. Met groot enthousiasme en doorzettingsvermogen houdt zij deze belangrijke activiteit draaiend. Inmiddels is de voorlichtingsgroep op volle sterkte en klaar om tijdens het volgende schooljaar de middelbare scholen in Kennemerland weer een stukje inclusiever en veiliger te maken. De pluim voor Paola is natuurlijk ook een beetje een pluim voor de hele groep.

De tweede Roze Pluim ging naar Leonie Kooij (zelf nota bene als bestuurslid een van de bedenkers van deze prijs). Leonie nam tijdens de ALV officieel afscheid van de Werkgroep Activiteiten. Elkaar ontmoeten is een belangrijke pijler van de vereniging en Leonie was onmisbaar tijdens het bedenken en organiseren van alle ontmoetingsmomenten. Ook werkte ze mee aan onze tentoonstelling over het rijke roze verleden van Haarlem. Ze ontving, digitaal, een meer dan verdiende pluim.

Paola Prins
Paola Prins
Leonie Kooij
Leonie Kooij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zodra het kan gaan we de pluimen ‘live’ overhandigen. Hopelijk tijdens de eerste borrel van het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *