Menu Sluiten

COC’s Europese Verkiezingsdebat

Vrijdag 5 april – 19.30-22.00 uur – TivoliVredenburg Utrecht

Dankzij organisaties als die van jou, heeft Nederland een sterke LHBTI-beweging. Om je daarvoor te bedanken, krijg je in de winter altijd een uitnodiging voor True Colors. Dit voorjaar bieden we je ook graag een zitplaats aan bij COC’s Europese verkiezingsdebat op vrijdagavond 5 april in TivoliVredenburg in Utrecht.

Dan gaan onze nationale kopstukken bij de Europese verkiezingen in debat over LHBTI-kwesties.
Het debat begint om 20 uur (inloop vanaf 19u30) in de Hertz zaal van TivoliVredenburg op de Vredenburgkade 11 in Utrecht. Dat is direct naast Utrecht Centraal Station.

Toegang is gratis, dus wie eerst komt die eerst maalt. Maar… organisaties die aanwezig waren op COC’s True Colors bieden we dus de mogelijkheid om plaatsen* te reserveren!

Bij de Europese verkiezingen staat veel op het spel voor LHBTI’s in Nederland en de rest van Europa. Hoe gaan de Europese politici er bijvoorbeeld voor zorgen dat geweld en discriminatie tegen LHBTI’s in de hele Europese Unie wordt aangepakt? Wat gaan ze doen aan de anti-LHBTI wet die in Litouwen van kracht is? Of aan de bedreigingen van de Hongaarse premier Orbán aan het adres van de LHBTI-beweging? Gaan onze afgevaardigden in Brussel er voor zorgen dat jouw huwelijk of relatie met een partner van gelijk geslacht in de hele Europese Unie wordt erkend? En hoe denken de toekomstige Europarlementariërs eigenlijk over asielbeleid? Mogen LHBTI-asielzoekers bijvoorbeeld worden teruggestuurd naar een land als Egypte, waar LHBTI’s worden vervolgd?

Je hoort het allemaal tijdens COC’s Europese Verkiezingsdebat op vrijdagavond 5 april in TivoliVredenburg in Utrecht. Reserveer nu plaatsen voor jouw organisatie! Doe dit vóór woensdag 3 april.

*) We reserveren de beste rijen in het middenvak voor aangemelde organisaties. Zorg dat je op tijd met jouw groep in de zaal bent. Zitplaatsen zijn ongeplaceerd – Schuif aan, tot de rij vol is.

Bron: COC NL – Illustratie: CC-Fobos92

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *