Menu Sluiten

COC Songfestival 2021

Zaterdag 27 november 2021

Ruim 25 jaar geleden begonnen als een knipoog naar het Eurovisie Songfestival is het COC Songfestival hét evenement in Nederland waarbij componisten, tekstschrijvers en artiesten de kans krijgen om liedjes met een ‘regenboog rand’ aan een groot publiek te presenteren.

In een vriendschappelijke competitie strijden de inzendingen van organisaties uit het hele land om de wisselbeker. Met een lied dat te maken heeft met onderwerpen die belangrijk zijn voor lesbische, homo, bi, trans, intersekse en queer LHBTIQ+) personen. Door de overwinning van singer-songwriter Luz Bravo en haar lied ‘Harmony’ voor COC Midden-Nederland in 2019, strijkt het festival nu neer in het midden van het land. Door de coronacrisis kon het geplande festival in 2020 niet doorgaan, maar werd er gekozen voor een online show. Máár het is nu eindelijk zover, de 26ste editie van het COC Songfestival komt dit jaar naar onze provincie en Nieuwegein is gaststad voor bezoekers uit alle windstreken.

De presentatie is in handen van Maaike Timmerman, bekend van Goedemorgen Nederland en Op1, en naast de deelnemers maken een aantal prachtige acts de avond compleet. Verwacht een avond vol muziek, een deskundige vakjury, spannende puntentelling en een afterparty.

Waar: Theater de Kom, Nieuwegein
Aanvang: 19.30 uur
Start show: 20.00 uur
Verwachtte eindtijd show: 22.30 uur

Afterparty vanaf 22.30 uur in het theatercafé!

Tickets: € 16,50 per ticket
COC leden: € 12,50 (hou het ledennummer, tijdens het bestellen bij de hand!)

Bestel je tickets op de website van Theater De Kom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *