Menu Sluiten

COC Kennemerland zoekt hulp

Het gaat goed met COC Kennemerland. Het aantal activiteiten neemt gestaag toe en de dingen die we al doen groeien ook door. Dat is natuurlijk geweldig goed nieuws, maar het legt ook veel druk op de actieve leden die alles draaiend moeten houden.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die willen bijdragen aan het verder uitbouwen van de vereniging. Lijkt het je leuk mee te doen, kijk dan naar de onderstaande lijst en stuur een mailtje aan secretaris@coc-kennemerland.nl Mailen om meer informatie kan natuurlijk ook altijd.

  • Flex-vrijwilligers. Af en toe hebben we ‘handjes’ nodig op een evenement. Soms om mensen op te vangen, soms om flyers uit te delen, soms om een uurtje achter een kraam te staan. Wil je wel helpen, maar heb je geen zin in een vaste rol, dan is dit iets voor jou. We voegen je toe aan een app-groep en als we mensen nodig hebben sturen we een bericht. Je bepaalt zelf of het uitkomt of dat je er zin in hebt.
  • Voorlichters. COC Kennemerland verzorgt voorlichting op (middelbare) scholen en bij de Gemeente Haarlem. Op dit moment is de vraag dusdanig groot, dat we de groep voorlichters willen uitbreiden. Voorlichting geven is een geweldige manier om jonge mensen te laten kennismaken met inclusiviteit. En scholen waar voorlichting wordt gegeven zijn aantoonbaar veiliger. Voorlichten doe je altijd met zijn tweeën en voorlichters worden altijd goed opgeleid en begeleid.
  • Regio-coördinatoren. COC Kennemerland is inmiddels actief in onze hele regio. Daarom zijn we op zoek naar mensen die het interessant vinden namens COC Kennemerland de vertegenwoordiger te zijn in Haarlemmermeer, Heemstede, Velsen of Zandvoort. Je ondersteunt en begeleidt (indien nodig) lokale activiteiten en bent de ‘linking pin’ tussen het bestuur en de gemeente. Het helpt als je in een van deze gemeenten woont, maar het hoeft niet.
  • Social Media Coördinator. Met email en Facebook kunnen we lezen en schrijven. Op andere sociale media platforms zijn we niet of nauwelijks aanwezig. Daardoor bereiken we een groot deel van onze achterban onvoldoende. Met name Instagram biedt hiervoor kansen. Wil jij je kennis en kunde op het gebied van sociale media (en dan met name Instagram) inzetten ten behoeve van de vereniging? Meld je dan aan.

Voor alle functies geldt: met leuke mensen leuke dingen doen en daarbij werken aan een inclusieve en rechtvaardige wereld. Als je daar enthousiast van wordt, dan willen we heel graag van je horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *