Menu Sluiten

COC Kennemerland steunt #AllTogetherChallenge

De wedstrijd van 14 oktober tussen Telstar en Roda JC/ Kerkrade staat volledig in het teken van de #AllTogetherChallenge, een initiatief van de Alliantie Gelijkspelen 4.0 (John Blankenstein Foundation, NOC*NSF, KNVB en KNHB). 

De #AllTogetherChallenge daagt sporters uit de handen ineen te slaan. Het lijkt normaal dat iedereen zichzelf kan zijn op het sportveld, maar dat is het nog lang niet! Net als vorige seizoenen vinden gedurende het speelweekend diverse acties plaats om in de sportwereld meer aandacht te schenken aan de internationale Coming Out Day.

Bij Telstar speelt aanvoerder Glynor Plet met de speciale ‘#OneLove’ aanvoerdersband. Daarnaast spelen alle voetballers van zowel Telstar als Roda JC in een uniek regenboog-shirt. Ook trainer Mike Snoei en alle scheidsrechters dragen een regenboogspeldje en het BUKO Stadion in Velsen-Zuid wordt aangekleed met regenbooghoekvlaggen.

COC Kennemerland steunt de #AllTogetherChallenge in het BUKO-stadion en zal deze avond herkenbaar aanwezig zijn en de eigen flyers uitdelen.

Gratis kaartjes 
Door Telstar zijn deze avond toegangskaarten beschikbaar gesteld. Leden van COC en belangstellenden kunnen deze avond gratis naar de wedstrijd Telstar – Roda JC. Om in aanmerking te komen voor de kaarten stuur je een mailtje naar info@coc-kennemerland.nl.

Per persoon zijn er maximaal 2 kaarten beschikbaar. De kaarten kunnen vanaf een uur voor de wedstrijd worden afgehaald bij de kassa van BUKO-stadion.