Menu Sluiten

COC Kennemerland organiseert Blije Borrel

Op vrijdag 11 oktober a.s. vindt de jaarlijkse Coming Out dag plaats.

COC Kennemerland organiseert uit naam van de Regenboogpartners een BLIJE BORREL. Vanaf 17.00 uur is iedereen, LHTBI of elke andere letter van het alfabet, welkom. Ontmoeten, bijkletsen, borrelen, gewoon gezellig samenzijn. Blije Borrel in het Patronaat, Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem.

De Reizigers
De COC Songfestivalband “De Reizigers” zal de inzending voor het Songfestival presenteren. Op het balkon is er een fototentoonstelling te zien met als thema: Roze Haarlemse Hoogtepunten.

Fredie Kuiper
Ook de Haarlemse Fredie Kuiper zal met haar accordeon enkele vrolijke liederen ten gehore brengen.

 

Entree voor de Blije Borrel is gratis, Het COC biedt haar leden op vertoon van lidmaatschapskaart een gratis drankje aan.

Regenboogbuffet

Vanaf 19.00 u is er een overheerlijk regenboogbuffet, de kosten hiervoor zijn €18,50 p.p. Voor deelname aan het buffet graag aanmelden via aanmelden voor Buffet

AANMELDEN BUFFET

Na het buffet gaan voor de liefhebbers van Glitter & Glamour de deuren van de Grote Zaal open voor het No Labels Festival.

No Labels Festival
Merol (special guest), Smartlappen Karaoke & meer in het Patronaat 11 okt. Open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur, Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem. No Labels Festival Tickets voor deze party zijn verkrijgbaar via het Patronaat

Zangeres Merol headliner op No Labels Festival
Zangeres Merol is op het allereerste openminded No Labels Festival op Coming Out Dag in het Patronaat Haarlem, een van de hoofdartiesten.

Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en is bekend van hits als ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Lekker met de meiden’. Voor de organisatie van het festival een mooie gelegenheid om een zo divers mogelijk publiek te trekken, waardoor de boodschap zo breed mogelijk verkondigd kan worden.
Lees verder

Tickets

TICKETS NO LABEL FESTIVAL

De Blije Borrel is een initiatief van de Regenboogpartners: het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt georganiseerd door COC Kennemerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *