Menu Sluiten

AutiRoze komt naar Haarlem AFGELAST

De AutiRoze bijeenkomst is afgelast vanwege het Coronavirus.  De bijeenkomst wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

AutiRoze is de groep van het COC van, voor en door LHBTI+ met autisme. Door met name ontmoeting en zichtbaarheid zetten we ons in voor onze doelgroep. AutiRoze begon in maart 2015 in Utrecht en zit inmiddels op 9 locaties door het land.

Eerste bijeenkomst
Op zaterdag 18 april organiseren we een probeerbijeenkomst in Haarlem. Tijdens deze bijeenkomst kun je andere LHBTI+ met autisme uit de regio Kennemerland ontmoeten. We bespreken tijdens de bijeenkomst welke behoefte aan ontmoeting en andere activiteiten er is en gebruiken dit als plan voor het opstarten van AutiRoze in Haarlem.

Vanaf 19:00 ben je welkom op de Gedempte Oude Gracht 138. In Jongerencentrum Flinty’s reserveren we een ruimte speciaal voor AutiRoze. De entree is gratis en we zorgen voor lekkere hapjes en een gezellige sfeer!

LHBTI+ en autisme
Onderzoek heeft aangetoond dat het aantal lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders onder mensen met autisme groter is dan onder mensen zonder autisme.  Hoe dat komt is nog onbekend maar wat we wel weten is dat het belangrijk is om beide labels een plek in je leven te geven.

Bij de zoektocht naar wat autisme en LHBTI zijn voor jezelf betekent kan herkenning vinden en weten dat je niet de enige bent erg helpen.

Doe je mee?
Enthousiaste bezoekers en vrijwilligers (met of zonder autisme), zijn altijd welkom :).
Wil je op de hoogte blijven van onze start in Haarlem? Of misschien meehelpen?
Mail dan naar info@autiroze.nl.

Adres:
Jongerencentrum Flinty’s
Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem
Locatie op de kaart!

AutiRoze

https://www.autiroze.nl/

Mede mogelijk gemaakt door COC Kennemerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *