Menu Sluiten

AutiRoze Haarlem

AutiRoze Haarlem

Zaterdag 12 september organiseert COC’s AutiRoze voor de eerste keer een bijeenkomst in Haarlem. Daar wordt besproken welke behoefte aan ontmoeting en andere activiteiten er is. De resultaten vormen de basis voor een plan voor het starten van vaste AutiRoze ontmoetingen in Haarlem.

Autiroze is de groep van het COC van, voor en door LHBTI+ personen met autisme. AutiRoze begon in maart 2015 in Utrecht en zit inmiddels op negen locaties door het hele land.

COC Kennemerland is trots op deze nieuwe activiteit!

Waar en wanneer?
Vanaf 19:00 is iedereen welkom in Jongerencentrum Flinty’s (Gedempte Oude Gracht 138). Entree is gratis.

Belangrijk: coronamaatregelen!
In verband met corona kunnen er niet meer dan 13 bezoekers in het pand. Meld je daarom aan om verzekerd te zijn van een plek via TICKETS

De aanmelding sluit automatisch zodra 13 mensen zich aangemeld hebben. Indien je onaangemeld komt kunnen we je uitsluitend binnenlaten als het maximum van 13 bezoekers (nog) niet bereikt is. Dus: voorkom teleurstelling en meld je aan!

LHBTI+ en autisme
Onderzoek heeft aangetoond dat het aantal lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders onder mensen met autisme groter is dan onder mensen zonder autisme. Hoe dat komt is nog onbekend, maar wat we wel weten is dat het belangrijk is om beide labels een plek te geven.

Bij de zoektocht naar wat autisme en LHBTI zijn voor iemand betekent kan (h)erkenning vinden en de realisatie dat je niet de enige bent erg helpen.

De bijeenkomst(en) wordt georganiseerd door AutiRoze in samenwerking met COC Kennemerland.

[ic_add_posts category=’AutiRoze’]

AutiRoze
De AutiRoze Haarlem bijeenkomst(en) wordt georganiseerd door AutiRoze i.s.m. COC Kennemerland.