Menu Sluiten

AutiRoze: een begrip in Haarlem, ook in 2024!

AutiRoze

De avonden in 2023 in Het Badhuis kregen een uniek karakter! Mensen met autisme, of zij die denken dat ze het hebben, en degenen die meer willen weten, zijn van harte welkom. Geen luide muziek, iedereen wordt geaccepteerd zoals ze zijn. Als nieuwkomer vragen we of je een praatje wilt maken, of dat we je kunnen voorstellen aan iemand om samen te zitten. Sommige bezoekers genieten gewoon van de avond, anderen zitten apart te kletsen. Je mag ons altijd aanspreken als je iets wilt bespreken of vragen.

De drankjes zijn vriendelijk geprijsd in Het Badhuis, wat ook prettig is. Spellen kunnen worden gespeeld, en als je ideeën hebt voor de avond, laat het ons weten. Voel je vrij om ons aan te spreken als je meer wilt weten over autisme, ADHD, COC of hun activiteiten.

AutiRoze is er dit jaar nog op 20 december en gaat volgend jaar dus door.

Zien we je in 2024? We zijn er elke derde woensdagavond van 19 tot 22 uur (laatste ronde om 21.45 uur…). Als het bestuur en gemeente ermee instemmen zijn we er weer op 17 jan., 21 febr., 6 mrt., 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 16 okt., 20 nov. en 18 dec. Let op: 6 maart is de eerste woensdag i.p.v de derde.

We kijken er naar uit je te zien in december op 20 december en in het nieuwe jaar.

Heb je vragen, stuur ons een e-mail naar autirozehaarlem@gmail.com

Ideeënbus
Heb jij een leuk idee voor een activiteit  tijdens de bijeenkomst? geeft dit dan ook door via autirozehaarlem@gmail.com