Menu Sluiten

ALV COC Kennemerland kiest nieuwe bestuursleden

Op de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 28 mei jl heeft Wouter Rutten na vier jaar de voorzittershamer neergelegd. Het COC Kennemerland wil hem van harte bedanken voor zijn inzet de afgelopen 4 jaar. Er zijn twee nieuwe bestuursleden gekozen. Ze stellen zich hier aan u voor:

Voorzitter Jos Ahlers

Mijn geboortehuis staat aan de Bakenessergracht in Haarlem, maar eigenlijk ben ik opgegroeid in het rumoerige Schalkwijk van de jaren ’70 en ’80. Inmiddels woon ik weer in het centrum, met twee katten en mijn man.

Na mijn promotie tot doctor in de Psychologie ben ik terecht gekomen in de wondere wereld van de marketing. Eerst bij een reclamebureau, daarna als zelfstandig adviseur. Tussen 2003 en 2008 was ik bestuurslid van de SIRE, Stichting Ideële Reclame.

Mijn betrokkenheid bij COC Kennemerland beperkte zich, in alle eerlijkheid, tot het betalen van contributie. Toen ik vorig jaar mocht meedoen aan het COC Songfestival kreeg ik de kans binnen te kijken en raakte ik onder de indruk van de mensen en de projecten.

Het lijkt mij een prachtige uitdaging als voorzitter dienstbaar te zijn aan COC Kennemerland. Ik kijk ernaar uit veel van jullie te leren en ik zal mijn uiterste best doen, samen met iedereen, deze prachtige vereniging nog mooier en relevanter te maken.

Contactgegevens:
voorzitter@coc-kennemerland.nl

 

Algemeen Bestuurslid Marc Hillebrink,

( Driehuis / Velsen) Gemeentelijk coördinator Velsen/ regio IJmond.

Ik ben geboren en getogen in de gemeente Velsen en heb onder meer gewoond in IJmuiden en Velserbroek. Vanaf 2012 ben ik woonachtig in Driehuis met mijn man Harry en (pleeg)kind(eren). Na mijn studie Sociale Pedagogiek (jeugdbeleid) en Politicologie (Bestuurskunde) heb ik diverse beleidsmatige functies op het terrein van sociaal domein bij de lokale overheid vervuld. Ik ben gespecialiseerd in de thema’s : Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), beschermd wonen, inkoop zorg en inclusief beleid / toegankelijkheid.

Van 2006 – 2018 was ik gemeenteraadslid in Velsen. Vanuit deze rol heb ik mij ingezet voor de LHBTI inwoners. Op mijn initiatief is een regenboogloper op Plein 45, in het hart van IJmuiden aangelegd. Daarnaast heb ik mij sterk gemaakt voor Velsen, wat zich nu regenbooggemeente mag noemen.

Als gemeentelijk coördinator Velsen /regio IJmond wil ik mij aankomende periode actief inzetten voor het vergroten van de tolerantie en acceptatie van LHBTI-ers, waardoor het COC in de IJmond zichtbaarder wordt. Daarbij zoek ik de verbinding met inwoners(groepen), lokale/regionale instellingen en gemeenten.

Contactgegevens:
ijmond@coc-kennemerland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *