Menu Sluiten

Afvaardiging COC Songfestival: Alexander van der Doorn

Dit jaar wordt COC Kennemerland op het songfestival vertegenwoordigd door Alexander van der Doorn met het nummer Colour Blind! We nodigen je graag uit Alexander te komen aanmoedigen tijdens dit evenement op 27 november in Nieuwegein. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Over Alexander van der Doorn en Colour Blind
We willen eigenlijk dat iedereen gelijk is, toch hebben we vaak het gevoel in een hokje te worden geplaatst. Waarom is dat? Dat is de vraag waar Alexander nog geen antwoord op heeft. Met het nummer Colour Blind hoopt hij de luisteraar aan het denken te zetten. We willen allemaal geaccepteerd worden. Of we nou gay zijn, transgender, bi of wat dan ook. In de zoektocht naar en de strijd om gelijkheid en respect worden we vaak door anderen in een hokje geplaatst. Terwijl we eigenlijk gewoon geaccepteerd willen worden zonder dat stempel.

Zo ook Alexander zelf. Als gay man loopt hij er nog steeds tegenaan dat zijn seksuele gerichtheid een gespreksonderwerp is. Het zou zo mooi zijn als dit niet meer hoeft en we eigenlijk alle mensen met alle voorkeuren als gelijken zien. Laten we de kleuren gewoon even niet zien, maar enkel de persoonlijkheid. Dat zou echt fijn zijn. Vandaar Colour Blind. Colour Blind roept mensen op om verschillen juist wel te zien en ervan te genieten. Inclusiviteit is het resultaat, niet het doel.

COC Kennemerland is een actieve vereniging die met de week actiever lijkt te worden. Zo zien we in de hele regio (van Velsen tot Haarlemmermeer, van Zandvoort tot Oost-Zaan met Haarlem in het midden) het aantal bijeenkomsten waar lhbti+ers elkaar kunnen ontmoeten snel toenemen. Cultuur speelt daar een belangrijke rol. Cultuur verbindt en cultuur stemt tot nadenken. Daarom steunen we het COC songfestival van harte en vinden we het belangrijk altijd een afvaardiging te sturen.

Kaartverkoop begonnen!
Ruim 25 jaar geleden begonnen als een knipoog naar het Eurovisie Songfestival is het COC Songfestival hét evenement in Nederland waarbij componisten, tekstschrijvers en artiesten de kans krijgen om liedjes met een ‘regenboog rand’ aan een groot publiek te presenteren. Waar: Theater de Kom, Nieuwegein.

Tickets:
€ 16,50 per ticket COC leden: € 12,50 (hou het ledennummer, tijdens het bestellen bij de hand en neem je COC-ledenpas mee naar de voorstelling wanneer je kiest voor ledenprijs. Hier wordt om gevraagd bij binnenkomst!)

Kaartverkoop via:
https://www.dekom.nl/agenda/5545/Diverse_artiesten/COC_Songfestival_2021

Aanvang:
19.30 uur Start show: 20.00 uur Verwachtte eindtijd show: 22.30 uur. Afterparty vanaf 22.30 uur in het theatercafé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *