Menu Sluiten

Visie op homoseksualiteit in het licht van de Bijbel

als lesbische vrouw in de kerk

Geschreven aan de hand van haar eigen ervaringen en research is het boek van Jojanne van Aalst over homoseksualiteit tot stand gekomen. Met behulp van dit boek hoopt zij dit controversiële onderwerp in de kerken meer bespreekbaar te maken.

Op vrijdag 13 april is het nieuwe boek ‘Kom tot de vader, kom zoals je bent – Visie op homoseksualiteit in het licht van de Bijbel’ van Jojanne van Aalst verschenen bij Uitgeverij Boekscout.

Open en eerlijk vertelt auteur Jojanne van Aalst over haar eigen weg

Als God onvoorwaardelijke liefde (agapè) is, houdt Hij toch van mensen zoals ze zijn? De discussie rond homoseksualiteit in verhouding tot de kerk zal waarschijnlijk nooit een unaniem antwoord krijgen, maar deze diepgaande studie geeft mensen de handvatten om een eigen mening te vormen. Open en eerlijk beschrijft de auteur haar eigen weg en de hobbels die daarbij genomen moesten worden. Dit boek kan een bijdrage leveren om homoseksualiteit in de kerken meer bespreekbaar te maken om – wie weet – uiteindelijk de verschuiving van afwijzing naar acceptatie te bereiken.
Pas dan mag liefde ongestraft bloeien…

Jojanne van Aalst (1954) schreef dit boek over homoseksualiteit onder meer op grond van persoonlijke ervaringen. Daarnaast deed ze research en las vele boeken. Waarom is dit onderwerp zo controversieel? Wat zegt de Bijbel? Dit boek is een weergave van die zoektocht. Voor de auteur, zelf christen én lesbisch, is het antwoord duidelijk zoals uit de titel blijkt. Het is haar wens dat ook anderen een antwoord zullen vinden. Dit boek kan daarbij behulpzaam zijn.

Boekgegevens

Titel: Kom tot de vader, kom zoals je bent – Visie op homoseksualiteit in het licht van de Bijbel
Auteur: Jojanne van Aalst
Verschijningsdatum: 13-04-2018
ISBN: 9789402244458
Verkoopprijs: €20,50
Aantal pagina’s: 220

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *