Menu Sluiten

5 JAAR ZAANPRIDE, CELEBRATE DIVERSITY !

Wij nodigen iedereen uit om samen met ons 5 jaar ZaanPride te vieren en de Zaanse Regenboogvlag te hijsen. We kijken uit naar een extra feestelijke ZaanPride 2024!

ZaanPride, bestaat uit De Zaanse Regenboogweek 31 mei tot en met 8 juni 2024.

Hoogtepunt is op 8 juni. De Zaanse Regenboogparade, infomarkt en aansluitende festiviteiten in Zaantheater en rond het Damstraatje. Met live artiesten van King Faisel tot en met Ruth Jacott.

ZaanPride is niet alleen een viering van diversiteit, maar ook een krachtige boodschap van inclusiviteit, gelijkheid en solidariteit. Om samen de diversiteit van Zaanstad te vieren en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Samen met onze partners presenteren we dit jubileum jaar een vol en kleurrijk programma.

Van culturele tentoonstellingen en filmavonden tot aan sportieve activiteiten en feestelijke live optredens. Hoogte punt is op zaterdag 8 juni met de kleurrijke en inclusieve Zaanse Regenboogparade, gevolgd door het ZaanPride Event met een indrukwekkende line-up van artiesten. Een fantastische gelegenheid om de rijke diversiteit van Zaanstad te vieren en de boodschap van acceptatie en gelijkheid te verspreiden.

ZAANSE REGENBOOGWEEK

PROGRAMMA ZAANSE REGENBOOGWEEK 2024

ZAANPRIDE ZATERDAG 8 JUNI PARADE EN EVENTS