Roze Borrel Zaandam

Donderdagavond 1 december is al weer de 8e bijeenkomst van Zaandam Roze. Wij richten ons met name op LHBT’s (Lesbo’s, Homo’s, Bi’s en Transgenders) uit Zaanstad. Vanaf half acht is iedereen welkom in Café Glenn de Koning, Damkade 2, Zaandam. In de buurt van het café zijn veel restaurants, daar kun je goed eten wanneer je bijvoorbeeld net uit je werk komt.

Op onze avonden ligt de nadruk op ontmoeting en gezelligheid. Deze keer wordt ook de uitslag van de enquête onder bezoekers en belangstellenden bekend gemaakt. Op 1 december is het Wereld Aids Dag, en ook daaraan besteden wij aandacht.

Zaandam Roze komt steeds op de 1e donderdagavond van de maand bij elkaar, de volgende bijeenkomst is op donderdag 5 januari 2017.

Ons e-mailadres is zaandamroze@gmail.com.

Facebook

Deel en vind leuk!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *