Jong & Out

De TWEEDE ZATERDAG van elke maand

Wat is Jong en Out?
Jong&Out is een online platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13:00 tot 17:00 in Jongerencentrum Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren – dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen?
Je kunt ons mailen op jongenout@coc-kennemerland.nl
Of bellen of Appen naar: 06 83419985.

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/jongenouthaarlem. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina: https://www.jongenout.nl
Via deze link kun je je aanmelden en dan via groepen naar Haarlem of via Meetings krijg je een overzicht te zien van onze meetings.

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje (jongenout@coc-kennemerland.nl) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland

Evenementen:

No Events

 

Gerelateerd nieuws:

Blije Kerstborrel

Op vrijdag 20 december luiden we de kerstvakantie in bij Bert’s Toneelgarage met een Blije Kerstborrel. Onder het genot van een hapje en drankje gezellig samenzijn. De COC-quizmasters presenteren een “Regenboog-Top2000”Quiz! Test je kennis over LHBT+

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

International Queer and Migrant Film Festival in Haarlem

Ook dit jaar doet het International Queer and Migrant Film Festival Haarlem weer aan. Er worden een aantal films vertoond in debat en cultuur centrum De Pletterij op zondag 1 december, 17.00 uur,  Lange Herenvest

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Fototentoonstelling “Haarlems Roze Hoogtepunten”

In de Pletterij is in december en januari de fototentoonstelling “Haarlems Roze Hoogtepunten” te zien. Op 1 december is de aftrap van deze expositie tijdens het International Queer and Migrant Filmfestival. De tentoonstelling bestaat uit

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

13 december: Paarse Vrijdag

Op de tweede vrijdag van december kleuren er meer dan 500 middelbare scholen in Nederland paars om solidariteit te tonen met de LHBTQIA+-gemeenschap op de middelbare school. De GSA (Gender & Sexuality Alliance, een groep

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

17 november Smashing COC tennistoernooi

Op zondagmiddag 17 november a.s organiseren we weer een SMASHING COC toernooi in de Fablohal. Een gezellig toernooi voor alle leeftijden en speelniveaus. Er wordt gespeeld in dubbelpartijen, je speelt drie keer 30 minuten met

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Haarlemse Reizigers in grote finale COC Songfestival in Weert

Tijdens de grote finale van het COC Songfestival 2019 is de Haarlemse formatie De Reizigers een van de elf inzendingen die strijden om de meeste ‘douze’ points. Het is de 25e editie van deze ‘regenboogliedjes’

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Roze Kunstlijn Haarlem 2019

Onbegrensd beperkt hoever we gaan De Roze Kunstlijn, georganiseerd door Fred Rosenhart en Soek Zwamborn, nodigt iedereen uit voor de preview van haar Kunstlijn tentoonstelling in Haarlem. Deze tentoonstelling, onderdeel van een tweeluik, vindt plaats

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Uitkomsten Pink Panel onderzoek 2019

Uit het Pink Panel onderzoek van 2019 naar het veiligheidsgevoel onder lesbiënnes, homo- en biseksuelen en transgenders (LHBT’s) blijkt dat homovijandigheid en discriminatie een hardnekkig verschijnsel is. In 2019 heeft 1 op de 4 LHBT-respondenten

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

GSA-Dagen Flinty’s, Velsen en Haarlemmermeer

Op 10 oktober 2019 organiseerde GSA-Coördinator COC Kennemerland Huib Wolse samen met Noëlle van Bureau Discriminatiezaken een GSA-dag in Jongerencentrum Flinty’s! Met een geweldige opkomst wisselde iedereen tips & tricks uit voor het neerzetten van

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt

‘In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt’. Dat is de boodschap achter de gezichten van acht Haarlemse koppels die vanaf 8 oktober te zien zijn op de posters in de stad. Haarlem is Regenboogstad

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *