Jong & Out

De TWEEDE ZATERDAG van elke maand

Wat is Jong en Out?
Jong&Out is een online platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13:00 tot 17:00 in Jongerencentrum Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren – dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen?
Je kunt ons mailen op jongenout@coc-kennemerland.nl
Of bellen of Appen naar: 06 83419985.

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/jongenouthaarlem. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina: https://www.jongenout.nl
Via deze link kun je je aanmelden en dan via groepen naar Haarlem of via Meetings krijg je een overzicht te zien van onze meetings.

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje (jongenout@coc-kennemerland.nl) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland

Evenementen:

[events_list tag=”jongeren”]

 

Gerelateerd nieuws:

Gay in het Haarlem van de sixties

Was jij in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw bekend in de Haarlemse homoscene? Bestond die eigenlijk wel? Waar ontmoette je elkaar, hoe kwam je met elkaar in contact? Een Haarlemse (lesbische)

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Einddatum fototentoonstelling Haarlemse Roze Hoogtepunten

De fototentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten is nog te bezichtigen t/m 31 januari. Er wordt een overzicht getoond van belangrijke hoogtepunten in de Haarlemse LHBT geschiedenis. Pronkstuk is “het Roze Vest van Lautje”. De tentoonstelling hangt

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

GSA Coördinator gezocht!

Op school moet iedereen zich veilig voelen. Op school moet je worden geaccepteerd zoals je bent. Om dat te bereiken hebben veel scholen een GSA. Een GSA is een groep leerlingen die samen werken aan

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Pickleball mee met COC

Picklebal (of pickleball) is een racketsport die elementen van badminton, tennis en tafeltennis combineert. In Haarlem wordt deze sport door een steeds groter wordende club mensen beoefend. Velen daarvan hebben deze leuke sport ontdekt via

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel 2020

Vrijdag 10 januari a.s. willen wij, tijdens de Nieuwjaarsborrel 2020, samen met onze leden, vrijwilligers, partners en een ieder die ons een warm hart toedraagt proosten op een succesvol 2019 en een mooi 2020. Vooral

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Blije Kerstborrel

Op vrijdag 20 december luiden we de kerstvakantie in bij Bert’s Toneelgarage met een Blije Kerstborrel. Onder het genot van een hapje en drankje gezellig samenzijn. De COC-quizmasters presenteren een “Regenboog-Top2000”Quiz! Test je kennis over LHBT+

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

International Queer and Migrant Film Festival in Haarlem

Ook dit jaar doet het International Queer and Migrant Film Festival Haarlem weer aan. Er worden een aantal films vertoond in debat en cultuur centrum De Pletterij op zondag 1 december, 17.00 uur,  Lange Herenvest

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Fototentoonstelling “Haarlems Roze Hoogtepunten”

In de Pletterij is in december en januari de fototentoonstelling “Haarlems Roze Hoogtepunten” te zien. Op 1 december is de aftrap van deze expositie tijdens het International Queer and Migrant Filmfestival. De tentoonstelling bestaat uit

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

13 december: Paarse Vrijdag

Op de tweede vrijdag van december kleuren er meer dan 500 middelbare scholen in Nederland paars om solidariteit te tonen met de LHBTQIA+-gemeenschap op de middelbare school. De GSA (Gender & Sexuality Alliance, een groep

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Haarlemse Reizigers in grote finale COC Songfestival in Weert

Tijdens de grote finale van het COC Songfestival 2019 is de Haarlemse formatie De Reizigers een van de elf inzendingen die strijden om de meeste ‘douze’ points. Het is de 25e editie van deze ‘regenboogliedjes’

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *