Jong & Out

De TWEEDE ZATERDAG van elke maand

Wat is Jong en Out?
Jong&Out is een online platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13:00 tot 17:00 in Jongerencentrum Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren – dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen?
Je kunt ons mailen op jongenout@coc-kennemerland.nl
Of bellen of Appen naar: 06 83419985.

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/jongenouthaarlem. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina: https://www.jongenout.nl
Via deze link kun je je aanmelden en dan via groepen naar Haarlem of via Meetings krijg je een overzicht te zien van onze meetings.

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje (jongenout@coc-kennemerland.nl) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland

Evenementen:

No Events

 

Gerelateerd nieuws:

Afscheid van een monument

24 augustus aanstaande is de laatste avond dat onze ‘Wil’ open is. Rik Watses en Rocco van Wort, die de zaak nu runnen onder de naam ‘Café Wilsons by R&R’ hebben gekozen voor een ander

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Stichting Transman vaart nieuwe koers

Begin vorig jaar nam een nieuw bestuur het stokje over. Enthousiast en voortvarend gingen zij aan de slag. Nu Stichting Transman weer opgebouwd is en de banden met andere organisaties aangetrokken zijn, heeft het bestuur

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Grote finale COC Songfestival op 9 november in Weert

WEERT – Op zaterdag 9 november a.s. is het Munttheater in Weert het decor voor de grote finale van de 25ste editie van het COC Songfestival. Tijdens deze ‘regenboogliedjes’ wedstrijd strijden dit jaar diverse inzendingen

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Zing jij mee met het allereerste grote Diversiteitskoor in Haarlem?

Zangers gezocht voor het grootste diversiteitskoor van Haarlem en omstreken. Een gelegenheidskoor dat in de Grote of Sint BAVO Kerk op 22 september om 15.00 uur meezingt tijdens de Regenboogviering; een multiculturele, diversiteitsviering in de

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Regenboogviering Grote- of St. Bavokerk

Op 22 september vieren we tijdens de Vredesweek de veelkleurigheid van de Haarlemse samenleving. Niet iedereen is gelijk, maar wel gelijkwaardig. Vaak genoeg schuren ook de verschillen en lukt het helemaal niet om een ander

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Transgenderzwemmen in Boerhaave bad in Haarlem

Onze vrijwilliger Buck heeft het initiatief genomen Transgenderzwemmen te introduceren in Haarlem. Speciaal voor transgender personen wordt iedere zondagavond in oktober het Boerhaavebad geopend. Zwemmen is niet alleen goed voor lichaam en geest, het is

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Grote party op Coming Out Dag in Patronaat

Geen Roze Zaterdag in 2019 in Haarlem, dan maar een andere party. Op 11 oktober op de internationale Coming Out Dag. Deze party is voor iedereen. Om te vieren wie je bent, aldus de organisatie

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Vacature: Trainingscoördinator COC Kennemerland

Het COC Kennemerland is op zoek naar een Trainingscoördinator voor de Werkgroep Voorlichting van COC Kennemerland. De coördinator is verantwoordelijk voor de training en ontwikkeling van de groep voorlichters die actief zijn op basisscholen en

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Jong&Out Haarlem 5 jaar

Jong&Out Haarlem bestond in juni alweer 5 jaar. Wat is er veel gebeurd in die jaren: de verhuizing van de Pletterij naar het jongerencentrum. Van 9 meetings per jaar naar 11, nieuwe jongeren, nieuwe begeleiders,

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Eerste Nederlandse publicatie transgender mensen, geloof en kerk

Publicatie zet in op informatie, bewustwording, emancipatie en sociale acceptatie Op zondag 23 juni 2019 presenteren de LCC Plus Projecten, projecten voor de sociale acceptatie van LHBT’ers in christelijke kring, de allereerste Nederlandse publicatie over

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *