Jong & Out

De TWEEDE ZATERDAG van elke maand

Wat is Jong en Out?
Jong&Out is een online platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor jongeren die nog twijfelen is Jong&Out een goede plek om vragen te stellen en in contact te komen met gelijkgestemden. Naast de digitale ontmoetingsplek, www.jongenout.nl, zijn er ook plekken in heel Nederland waar jongeren elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Zo ook in Haarlem.

Wanneer is Jong&Out Haarlem?
Elke tweede zaterdag van de maand is er een meeting van 13:00 tot 17:00 in Jongerencentrum Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138, 2011 GX Haarlem. Daar kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren – dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings.

Begeleiding
Tijdens de meeting zijn er altijd minimaal drie begeleiders aanwezig. De begeleiders zijn er voor een luisterend oor als de jongeren hun ei kwijt willen en om te zorgen dat de veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen?
Je kunt ons mailen op jongenout@coc-kennemerland.nl
Of bellen of Appen naar: 06 83419985.

Ook zijn wij te vinden onder een eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/jongenouthaarlem. Daar vind je meer over onze evenementen/meetings.

Op de landelijke Jong&Out website hebben wij een eigen pagina: https://www.jongenout.nl
Via deze link kun je je aanmelden en dan via groepen naar Haarlem of via Meetings krijg je een overzicht te zien van onze meetings.

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren? Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje (jongenout@coc-kennemerland.nl) of een privébericht op onze Facebook-pagina.

Jong&Out Haarlem is onderdeel van COC Kennemerland

Evenementen:

No Events

 

Gerelateerd nieuws:

Roze Kunstlijn Haarlem 2019

Onbegrensd beperkt hoever we gaan De Roze Kunstlijn, georganiseerd door Fred Rosenhart en Soek Zwamborn, nodigt iedereen uit voor de preview van haar Kunstlijn tentoonstelling in Haarlem. Deze tentoonstelling, onderdeel van een tweeluik, vindt plaats

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Uitkomsten Pink Panel onderzoek 2019

Uit het Pink Panel onderzoek van 2019 naar het veiligheidsgevoel onder lesbiënnes, homo- en biseksuelen en transgenders (LHBT’s) blijkt dat homovijandigheid en discriminatie een hardnekkig verschijnsel is. In 2019 heeft 1 op de 4 LHBT-respondenten

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

GSA-Dagen Flinty’s, Velsen en Haarlemmermeer

Op 10 oktober 2019 organiseerde GSA-Coördinator COC Kennemerland Huib Wolse samen met Noëlle van Bureau Discriminatiezaken een GSA-dag in Jongerencentrum Flinty’s! Met een geweldige opkomst wisselde iedereen tips & tricks uit voor het neerzetten van

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt

‘In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt’. Dat is de boodschap achter de gezichten van acht Haarlemse koppels die vanaf 8 oktober te zien zijn op de posters in de stad. Haarlem is Regenboogstad

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

11 oktober: Coming Out dag 2019 in Haarlem

Om 8.00 uur is er een Roze ontbijt in de Refter van het stadhuis voor genodigden. Dit wordt georganiseerd door COC Kennemerland. Tijdens het ontbijt worden o.a. de uitkomsten van het Pink Panel 2019 onderzoek

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Vredesweek in Haarlem van 22 tot en met met 29 september

U denkt misschien: ‘Het is toch vrede in Haarlem?’ Maar voor veel mensen gaat vrede over meer dan géén conflicten. Het gaat over vreedzaam en respectvol samenleven. En over open staan en nieuwsgierig zijn naar

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Het voorlichtingseizoen is weer begonnen

Nu de scholen weer zijn begonnen, gaan ook de voorlichters van COC Kennemerland weer aan de slag. In zowel het basis- als het voortgezet onderwijs verzorgen ze, in duo’s, gastlessen. Op een speelse manier worden

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

COC Kennemerland organiseert Blije Borrel

Op vrijdag 11 oktober a.s. vindt de jaarlijkse Coming Out dag plaats. COC Kennemerland organiseert uit naam van de Regenboogpartners een BLIJE BORREL. Vanaf 17.00 uur is iedereen, LHTBI of elke andere letter van het

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

GayOkay zoekt vrijwilliger

We zoeken enkele vrijwilligers, die het leuk vinden met het GayOkay vrijwilligersteam en onze deelnemers met een verstandelijke beperking activiteiten te ondernemen: bijvoorbeeld een grachtenparade, bbq of nieuwjaarsborrel. Onze deelnemers zijn HLBT-ers en de vrijwilligers

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Zangeres Merol headliner op No Labels Festival

Zangeres Merol is op het allereerste openminded No Labels Festival op Coming Out Dag in het Patronaat Haarlem, een van de hoofdartiesten. Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en

Deel en vind leuk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lees verder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *