Menu Sluiten

11 oktober: Coming Out dag 2019 in Haarlem

Om 8.00 uur is er een Roze ontbijt in de Refter van het stadhuis voor genodigden. Dit wordt georganiseerd door COC Kennemerland. Tijdens het ontbijt worden o.a. de uitkomsten van het Pink Panel 2019 onderzoek door Bureau Discriminatiezaken Kennemerland gepresenteerd.

Om +/- 08.30 uur wordt de regenboogvlag gehesen op het stadhuis door wethouder Marie-Thérèse Meijs van Groen Links.  Tevens wordt de vlag gehesen op de toren van de Grote of St. Bavokerk, op de stadskantoren Zijlpoort en Raakspoort. Op deze dag wordt ook de postercampagne ‘in Haarlem kies je zelf wie je liefhebt’ gelanceerd met door Trik ontworpen posters en logo.

Blije Borrel in Patronaat!

COC Kennemerland organiseert uit naam van de Regenboogpartners een BLIJE BORREL.

 Vanaf 17.00 uur is iedereen, LHTBI of elke andere letter van het alfabet, welkom. Ontmoeten, bijkletsen, borrelen, gewoon gezellig samenzijn. Blije Borrel in het Patronaat, Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem.

Entree voor de Blije Borrel is gratis en het COC biedt haar leden op vertoon van lidmaatschapskaart een gratis drankje aan.

Regenboogbuffet

Vanaf 19.00 u is er een overheerlijk regenboogbuffet, de kosten hiervoor zijn €18,50 p.p. Voor deelname aan het buffet graag aanmelden via aanmelden voor Buffet.

Optredens

De COC Songfestivalband “De Reizigers” zal de inzending voor het COC Songfestival presenteren en de Haarlemse Fredie Kuiper zal met haar accordeon enkele vrolijke liederen ten gehore brengen.

De Reizigers
De Reizigers
Fredie Kuiper
Fredie Kuiper

 

 

 

 

 

Fototentoonstelling

Op het balkon is een fototentoonstelling te zien met als thema: Roze Haarlemse Hoogtepunten.

 Na de Blije borrel start om 20.30 uur het No Labels Festival in de grote zaal.

No Labels Festival

No Labels Festival is een festival dat mensen op een vrolijke manier uitdaagt verder te kijken dan de seksuele voorkeur, sekse, huidskleur, geloofsovertuiging of afkomst. Dat het een knalfeest wordt, staat nu al vast. De geweldige line-up: Merol (‘Lekker met de meiden’) live met band, Smartlappen Karaoke Band (bekend van Lowlands en Paradiso), DJ Moog (Milkshake, Club Church) & (Milkshake, Club Roxy).

Merol
DJ Bo Monde
DJ Bo Monde
DJ Moog
DJ Moog

Zaal open: 20:00 uur. Aanvang: 20:30 uur. Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem. Tickets voor No Labels zijn verkrijgbaar via het Patronaat

Kom langs en maak er een heerlijke avond van.

 

De Blije Borrel is een initiatief van de Regenboogpartners: het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt georganiseerd door COC Kennemerland.

Roze Kunstlijn Heemstede

Fred Rosenhart en Soek Zwamborn, organiseren de RozeKunstlijn en nodigen u hierbij uit voor de opening van de inleidende tentoonstelling over identiteit en diversiteit in het Raadhuis van Heemstede.
Vrijdag 11 oktober om 15.00 uur.  Lees meer…

Roze Kunstlijn op 11 oktober Coming Out Dag in Heemstde
Roze Kunstlijn op 11 oktober Coming Out Dag in Heemstede

Gemeente Velsen

Activiteiten bij het vieren van diversiteit en inclusiviteit.Vanaf dit jaar is de Gemeente Velsen Regenboogstad. De gemeente zet zich actief in voor de sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTI’s). Tijdens Coming-out dag komen LHBTI-ers openlijk voor hun seksuele voorkeur uit: het uit de kast komen oftewel de Coming-out. Deze dag is mede georganiseerd door het Regenboogpanel dat vanaf dit jaar als actieve denktank door de gemeente in het leven is geroepen. Lees meer…

Gemeente Velsen is Regenboog stad. Op 11 oktober Coming Out dag ook activiteiten in deze gemeente.
Gemeente Velsen is Regenboog stad. Op 11 oktober Coming Out dag ook activiteiten in deze gemeente.

 

Sommige teksten bron: gay-Haarlem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *